4444 duası kaç günde okunmalı, 4.444 Tefriciye mucizesi yaşayanlar, 4444 duası okunuşu, 4444 salati Tefriciye nasıl niyet edilir, 444 salata Tefriciye okuyanların yorumları, 4444 salat-ı Tefriciye okudum, En etkili dilek duası 4444, Salat-ı Tefriciye duası, Anında olan dilek duası, Kesin kabul olan dilek duası, Mucize dilek duası, 4444 kez okunan dilek duası, 444 defa okunan dilek duası nasıl okunur, 4444 salat-ı Tefriciye dilek duası, 4.444 dilek ve hacet duası, 444 dilek duası yorumları,

4444 Büyük Bir Dilek Hacet için

444 SALATI TEFRİCİYE NASIL OKUNUR

Salatı tefriciye büyük bir dilek duasıdır. Bu dua çok bir dua olmasının yanı sıra birçok amaç ile okunur. Bazıları dilek için bu duayı okurken, bazıları da cin dediğimiz bedensiz ruhani varlıklardan uzak durmak ve bu varlıklardan korunmak için okunabilirler. Bir kişiye yapılan bir büyü olduğunda da yine dua okunur. Her zaman dediğimiz gibi her duanın hadimleri vardır ve okunan duanın sayısı da çok önemlidir. Bu sayılar ile duanın hadimleri harekete geçer ve dua etkili hale gelir. Her duanın okunur şekli olduğu gibi salatı tefriciye duasının da bir okunuş şekli vardır. Bu duayı kişi abdest alıp temiz bir şekilde okuması gerekir.  kişinin bu gibi şeylere dikkat ederek okumasında fayda vardır.

4444 duası ise, dilek duasıdır ve okunan dua ise elbette salatı tefriciye dir. Bu dua dileklerin kabul olması için okunan bir dua olup çok etkili olduğunu da söylersek yanılmış olmayız. Yine bu duanın nasıl okunması gerektiği ve hangi günler kaç defa okunması çok önemlidir. 4444 duası yani salatı tefriciye duası için öncelikle temiz duru bir kalp ile hayırlara vesile olacak olan dileğe niyet edilir. Bu temiz kalp ile edilen iyi dilek için bir abdest alınır ardından gusül abdesti alınır ve ardından namaz abdesti alınır ve genellikle perşembeyi Cuma ya bağlayan gece yapılmalı ve okunmalıdır. 4444 duası perşembeyi Cuma ya bağlayan gece olmasının yanı sıra arabi ayında okunması gerek her zaman. Yani her hangi bir ayın ilk Perşembe gecesi olmalıdır. Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra misk ve ya gül tütsüsü yakmakta fayda vardır ve kişinin üstünün temiz olması da önemlidir. Kişi üstüne beyaz bir elbise giymesi ve misvak kullanarak azının temiz olması da önemlidir. 4444 duası yani salatı tefriciye duasını kıbleye karşı oturarak ve teşbih kullanarak yapılması tavsiye edilir. 4444 duası her oturuşta en az 400 defa okunmalı.  gücü yeten kişi bir gecede 1000 defa okuyarak ta yapabilir ve bittikten sonra dilek 3 defa tekrar edilerek ALLAH tan dilenir.

 

Deftere Ne Yazmak İstersiniz?

1 Yorum

Sonraki YazıAdet Kanı İçirmek Günah mı?