Manevi Uyanış

2019 Manevi Uyanış Yazısı

Her yıl bir sürü manevi uyanış yazısı yazıyorum, ancak birkaçı bile olsa bir kez farkediliyor. Bu yüzden, 2018’den kısa bir yazı derlemesini bir araya getirip tekrar okumaya değer olacağını düşündüm. Ya da ilk kez web siteme girdiyseniz ve yeniyseniz beni takip etmeyi unutmayın.

Aşk Arayışı

İnsanların en çok aradığı şeylerden biri aşktır. Bu güçlü bir etkendir ve zaman zaman, neredeyse bir çeşit özlem duymak kadar içten hissedilir. Hocalık görevlerimden biri de bu aşkı büyü yapmadan manevi olarak bulmanızı sağlamaktır.

Özlem eylem için güçlü bir güçtür, ama aynı zamanda acı çekmenizi sağlar. Aşağıdaki aşkı özlemle ve geçen bir zaman yerine gerçek aşkı aramayı nasıl öğrendiğimizi anlatacağım. Aşk ve bağlama büyüleri yapıldıysa çözmek gerekmektedir.

Ruhsal olarak gidecek hiçbir yer yok

Özellikle birileri çok fazla acı çekiyorsa, manevi yolda devam edecek hiçbir yerin olmadığını duymak can sıkıcıdır. Oysa gerçek budur ve “hiçbir yere gitmeyerek” ego acılarımızı çözebiliriz. Ruhsal olarak gideceğiniz yerlerin nereler olacağınız manevi yaşam koçunuz olarak belirlemek isterim. Ruhunuzun rahatlaması için maneviyatınıza destek olmak gerekmektedir.

Tamamlanma Geliyor

Varlığımız şu an zamansız olsa da, insan benliğimiz önemli döngüler ve değişimlerden geçiyor. Tamamlama zamanlarını benimsemeyi ve kendi içimizdeki yeni aşamalara geçmeyi öğrenmek, bilinçli olarak kucaklayan değişimin önemli parçalarıdır. Bu önemli parçada Sedat Hoca olarak bulunmak benim görevimdir.

Egonun Gemiye Atlamak İçin Her Zaman Hazır Olduğu

Ego hiçbir zaman iç iş yapmak istemez. Çoğu insanda, ne için geldiyse almayı ve boş bırakmayı bekliyor. Boş bırakma yani hiçbir iş yapmama ve çok bilmişlik taslamanızı sağlar. Bu tehlikeden mutlaka uzak durulmalıdır. Bir sonraki yazımda bu ego hakkında konuşuyorum ve insanlar böyle bir düşünceyle manevi içsel çalışmaya geldiklerinde neler oluyor? Merak etmeyin çok tehlikelidir.

Uyanış için Doğru Zihniyet Oluşturmak

Ruhsal bir uyanış, insanların dünyalarını sarstı. Günlük mutluluk saçma sapan fikirleriyle ya da tüm acılarınızın ve bu acıların çözümüyle gelen bir şey değil. Manevi bir güçtür. Büyülerden sihirlerden ve kötü varlıklardan uzak durmanızı sağlayacak bir durumdur.

Bir insanın nasıl kurulacağına dair bir kaç fikirden biridir, böylece manevi dönüşümün ateşine hazır olurlar. Bu ateş yakmaz sadece biraz sizi zorlar.

Bireyselliği kaybetmek

Batı kültürü, bireysellik üzerine yoğun bir vurgu yapar, bu yüzden bireysellikten kurtulmanın izlenmesi gerçekten garip ve / veya üzücü olabilir. Batının en büyük tehlikelerinden biridir. Kendi araştırmalarımızı yapmadan başkalarının fikir ve görüşlerini benimsiyoruz. Bu büyük tehlikedir. Bu alışkanlık ailemize girdiğinde de bizden çocuğumuza ve gelecek kuşağa aktarılıyor. Bu tehlikenin farkına varınca araştırmalarımızı kendimiz yapar ve doğrusunu çevremize aktarırız.

Dinlenme ve Manevi Yol.

Sonsuza dek kendiniz üzerinde çalışmak ciddi bir arızaya giden yoldur. İç iş dinlenme olduğu gibi bir yere sahiptir. İş için bazen dinlenmek gerekir. Çalışma yapmaktansa manevi birinden destek almanız gerekmektedir. Benimle çalışan kişiler yani manevi çalışma yağtığım kişiler aşırı yorgun ve bitkin şekilde bana ulaşmaktadırlar. Ben de bu yorgunluğun sebebini bulup ortadan kaldırınca basit hamleler sayesinde hayatınızı düzene koymaktayım. Yani manevi uyanış için beni arayabilirsiniz. Sedat hoca olarak bu uyanışta yanınızda olmayı bekliyorum.

Deftere Ne Yazmak İstersiniz?

Sonraki YazıBayramınız Mübarek Olsun Mutlu Bayramlar